ВЕСКОНЕТ ЕООД - Оборудване, инструменти
и консумативи за автосервизи 

loga

Карта Охрид

ОТКРИВАНЕ НА НОВ ОФИС!

 

Обучение от Sika AG се проведе в демонстрационния център на Весконет ЕООД ПДФ Печат Е-мейл
 
Sika Обучение Vesko обучение челни стъкла Sika i Veskonet obuchenie

На 29 и 30.04.2010 в търговско – демонстрационния център на Весконет ЕООД на ул. Охрид 1-3 се проведе представяне и обучение за работа с автомобилната гама на SIKA AG. Присъстваха представители на водещи автосервизи в София. Мероприятието бе водено от Paul Turcanu, Aftermarket Manager в SIKA AG и Георги Евтимов, Aftermarket Sales Manager в Sika Bulgaria. Представени бяха най – новите продукти за: монтаж на автостъкла, възстановяване на пластмасови детайли и брони, цианакрилатни и анаеробни лепила, както и най – новата гама продукти за лепене, уплътняване и обезшумяване на детайли за всички видове транспортни средства. Присъстващите получиха сертификат, удостверяващ получените познания и опит за прилагане на продуктите на SIKA.

 

Sika AG, разположена в Баар, Швейцария, е международна компания доставяща специализирани химически продукти за строителния, автомобилния, корабостроителния и други пазари. Тя е лидер в разработването на материали използвани за уплътняване, лепене, хидроизолиране, конструктивно усилване и защита на конструкциите в строителството и индустрията.

Повече от 100 производственни и търговски компании в над 70 държави, шест глобални технологични центъра и около 12000 служители свързват клиентите директно със Sika и гарантират успеха на всички бизнес отношения. С тази структура Sika генерира годишни продажби за над 4.6 CHF милиарда. От началото на 2002 година Sika AG създаде търговско представителство в България, а от 2009 година се предлагат на Българския пазар и продуктите от автомобилната гама на фирмата.

Sika работи съвместно с водещите световни производители на автомобили още от началото на осемдесетте години на миналия век. Сътрудничеството се състои в предоставяне на подходящите продукти, знания и опит от чертожната дъска до готовия продукт, както и съвместно разработване на бъдещи продукти и решения. Продуктите на Sika се използват за първоначално вграждане в по-голямата част от световните автомобилни производители.

Весконет предлага идейно, инвестиционно и технологично проектиране, както и сервизна поддръжка на доставеното оборудване, доставка на основните консумативи, обучение за работа с оборудването и употребата на консумативите. От началото на 2009 година Весконет ЕООД е официален дистрибутор за автомобиланата гама на SIKA в България.