ВЕСКОНЕТ ЕООД - Оборудване, инструменти
и консумативи за автосервизи 

loga

Карта Охрид

ОТКРИВАНЕ НА НОВ ОФИС!

 

Състезание Механик на Годината ПДФ Печат Е-мейл

 IMG_3067 DSC_0886 STA50038
Federal-Mogul и EURO 07 организираха състезание Механик на Годината, което се проведе в девет града в цялата страна. Квалификационните състезания в различните градове се проведоха в периода от 17 април, 2010 година до 06 юни, 2010 година. Технически спонсор на състезанието беше ВЕСКОНЕТ ЕООД. Награди бяха осигурени и от USAG.

Програмата на състезанието:

  • Плевен (17 април)

  • София (18 април)

  • Стара Загора (24 април)

  • Пловдив (25 април)

  • Русе (15 май)

  • Велико Търново (16 май)

  • Варна (29 май)

  • Бургас (30 май)

  • София (5 юни)

  • Благоевград (6 юни)

На 01 октомври 2010 г., в Пловдив се проведе финала на националното състезание Механик на годината. Регионални квалификационни турнири в 9 големи града определиха финалистите. Десетимата най-сръчни и бързи механици спечелили надпреварите в Плевен, София, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Пловдив, Варна, Бургас, отново София и Благоевград, мериха сили в най-бърза смяна на части по окачването и спирачната система на преден и заден мост.

Победител на финала в Пловдив стана Калин Чечев от гр. Русе с постигнат резултат от 8 минути и 4 секунди. Неговата награда от Federal-Mogul и EURO 07 е оф-роуд сафари с джип в Тунис, на соленото езеро Шот ел Джарид, a от USAG – количка с инструменти. Иван Симеонов беше най-бърз в смяната части по окачването получи като награда от организаторите на състезанието лаптоп, а от USAG – чанта с инструменти. Същите призове получи и АнгелТошев, който беше най-сръчен в смяна на части по спирачната система.

Осигурените от фирма USAG инструменти бяха връчени от техническия спонсор на състезанието.

Допълнителна информация:

За Federal-Mogul

Корпорация Federal-Mogul е световен лидер в доставката на части за двигателя, части по окачването и технологии за безопасност. Компанията обслужва водещите производители на оригинално оборудване за автомобилната индустрия, лекотоварните, тежкотоварните, земеделските, морските, железопътните, off-road и индустриалните превозни средства, както и вторичния пазар в световен мащаб. Federal-Mogul е основана в Детройт през 1899 година. Седалището на компанията се намира в Саутфийлд, Мичиган.

За повече информация посетете интернет страницата на компанията на www.federalmogul.com.

За EURO 07

"ЕВРО 07" АД е на Българския пазар повече от 18 години. Фирмата е специализирана във вноса и дистрибуцията на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили. Компанията е директен вносител от над 80 европейски и японски производители и поддържа активна номенклатура от над 80 000 артикула.
Дружеството има изградена дистрибуторска мрежа от 28 търговски офиси,
складове и магазини за търговия на едро и дребно на територията на България, Сърбия и Румъния.

За повече информация посетете интернет страницата на компанията на www.euro07.bg .