Warning: Creating default object from empty value in /home/veskon3t/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php on line 305
 

Технология

най-широкоъгълната система, без аналог в света.

 

Ключово предимство на системата WideScope – значително разширяване на ъглите на видимост на системата за регулиране на геометрия.

 

Технологията WideScope намалява височината, на която се извършва измерването.

 

Схема на ъглите на видимост на камерите на стенд Техно Вектор 7 с технологията WideScope

 

На височината, на която се извършва измерването, монтьорът трябва да коригира положението на волана и да има достъп до салона на автомобила.

 

  • Без технологията WideScope (аналогични стендове на други производители) височината на замерване е такава, че на монтьорът му се налага да ползва стълба или поставка за да регулира височината на камерите ако изобщо има такава възможност.

  • С технологията WideScope измерителната височина се намира на минимално възможното ниво, всички действия са изключително удобни. При монтажа на стенда на разстояние 2000мм от предните колела измерителната височина е 300мм.

  • 4- камерния стенд позволява да се провеждат измервания и регулировка на работно място с подемник в диапазона от нивото на пода* до регулировъчна височина (1700 мм), без използване на механизми за преместване на камерите.

  • 2- камерния стенд позволява да се правят измервания и регулировка на работно място с подемник в диапазона 900 — 1700 мм* от пода.

 

зависи от разстоянието до предните колела, стойностите са указани за разстояние 2000мм

 

 

 

Технологията WideScope разширява допустимите диапазони разстояния при монтажа:

 

  • Минимално близко (от 1200 мм) разположение на камерите до подемника или канала по сравнение с аналогични стендове на други производители. Минимални изисквания към размерите на помещението за сервиза от 6550 мм.

  • «Далекобойност» - възможност за монтаж на корпуса на видеокамерите на голямо разстояние. Особено важно при монтаж на стена, когато стената се намира на голямо разстояние (3 - 4 метра) от работното място.

 

 

Технологията WideScope повишава стабилността на работа:

  • Възможност да се продължи работата даже при частично закрито или повредено изображение на мишената!